Velkommen til Andelsboligforeningen Morelhaven
Beboer information Fælleshuset Boligtyper Køb af bolig Billeder

Vi tror på Andels-tanken, og ligger stor vægt på fællesskabet i vores forening. Sammenhold, ansvarlighed og hygge - er grundstenene i foreningens virke.

Vores andelsboligforening er på 41 boliger beliggende i Høje Tåstrup  - tæt på City 2, Høje Taastrup Station, lægehus m.m. (se mere her)
Beliggende yderst i Torstorp Nørreby, råder andelsforeningen over rolige områder til fællesbrug - det er legeplads, bålplads, og fælleshus m.m. Vores forening - Andelsforeningen Torstorp Nørreby I (registreret foreningsnavn) har 41 af 141 boliger i Morelhaven.

Skuret

 
bullet

Høje Taastrup Turistforening

bullet

Høje Taastrup Kommune

bullet

Taastrup Kultur

bullet

Region Hovedstaden

Med sine 78 kvadratkilometer er Høje-Taastrup en af de største kommuner i Hovedstadsregionen. Placeringen mellem København og Roskilde og den fine infrastruktur betyder, at kommunen er tæt på det hele. Der bor omkring 46.000 personer i kommunen - heraf de fleste i de største byer Taastrup og Hedehusene. Den nye by omkring banegården hedder Høje Taastrup og er vokset sammen med byen Taastrup. Men en række af kommunens oprindelige 14 gamle landsbyer ligger fortsat spredt ud over de mange kvadratkilometre. Flere af dem er smukt beliggende mellem marker og grønne arealer.